Rüyada bahçeye fide dikmek

Rüyada bahçeye fide dikmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işaret eder.

Rüyada bahçeye fide dikmek gördüyseniz:

  • Bir işe atılmak ya da yaratıcı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada bahçeye fide dikmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada çiçek fidesi dikmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada zeytin fidesi dikmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada nar fidesi dikmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada salatalık fidesi dikmek başarılarının takdir edileceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma fidesi dikmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada incir fidesi dikmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalettir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments