Rüyada bacağına dövme yaptırmak

Rüyada bacağına dövme yaptırmak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, örnek insan olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı en iyi şekilde yapmanız gerekiyor.

Rüyada bacakta dövme görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada bacağında dövme görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işarettir.

Rüyada kolda dövme görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi dövme görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı dövme görmek parasının ve malının da artacağına, kötü karakterli bir kadına yorulmaktadır.

Rüyada melek dövmesi yaptırmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments