Rüyada kıc görmek

Rüyada kıc görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Rüyada kıc gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Rüyada kıçı açık kadın görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada kıçına kına yakmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıçını silmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Rüyada kadın kıçı görmek başarıyla geleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada kendi kıçını görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kıçını görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments