Rüyada kadın kıçı görmek

Rüyada kadın kıçı görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına delalettir.

Rüyada kadın kıçı gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Rüyada kıçı açık kadın görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada kadının kıçını görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada kadın kıçı görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işarettir.

Rüyada bir kadının kıçını görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada kendi kıçını temizlemek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıçını yıkadığını görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eşinin kıçını görmek kulluk derecesinin artmasına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin kıçını görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments