Rüyada kendi kıçını görmek

Rüyada kendi kıçını görmek kafa dağıtacağına, hep dinç ve genç kalacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, faydalı şeyler yapacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kıçını gördüyseniz:

  • Her ne kadar haklı olan sizseniz de, çözümü daha sonraya bırakmalısınız.

Rüyada kıc görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işarettir.

Rüyada bebek kıçı görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, yüzünü güldüreceğine delalettir.

Rüyada insanın kendi kıçını görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalettir.

Rüyada kıçını yıkamak huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kıçından kurt çıktığını görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin kıçını görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kıçına kına yakmak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun kıçını görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments