Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek

Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek üçüncü gözünün açılacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet eder.

Rüyada kıçının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Anlık bir hata ileride pişman olabileceğiniz adımlar atmanıza neden olabilir.

Rüyada kıçının büyüdüğünü görmek hasretlerin biteceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan kıçı görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıçını büyük görmek geleceğinizin güzel olacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kıçını görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıçta kıl görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada kıçını göstermek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada kıçını yıkadığını görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments