Rüyada kıçını silmek

Rüyada kıçını silmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, iş yeri sahibi olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kıçını silmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Rüyada kıçını silmek isteklerini yerine getireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kıçını öpmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıçta kıl görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kadın kıçı görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun kıçını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kıçını temizlemek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada kıçından vurulmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada kıçı açık kadın görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments