Rüyada kezban görmek

Rüyada kezban görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kezban gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumanızı veya bütçe yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askere ikinci kez gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek fenalıkta bulunmaya, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına rivayet eder.

Rüyada iki kez gelinlik giymek hayırlı bir kısmet çıkacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına yorulur.

Rüyada ilk kez uçağa binmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada iki kez evlenmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada ikinci kez evlenmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments