Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • İleride çevrenizdekilerin size saygı duymasını ya da söylediklerinizi dinlemesini istiyorsanız sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada ikinci kez gelinlik giymek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine yorulur.

Rüyada iki kez gelinlik giymek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada ilk kez uçağa binmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına alamet eder.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işaret eder.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, şansının ve bahtının döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments