Rüyada ikinci kez evlenmek

Rüyada ikinci kez evlenmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikinci kez evlenmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle duygusal yüzleşmeler söz konusu olabilir.

Rüyada babasının ikinci kez evlendiğini görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

Rüyada ikinci kez evlenmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek kişinin kötü günler geçireceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek hep yerinde sayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada ikinci kez evlendiğini görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Rüyada birinin ikinci kez evlendiğini görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kez evlenmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, dini inançların güçleneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments