Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, işsizseniz işe gireceğinize, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek variyet sahibi olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine tabir olunur.

Rüyada uzun tırnak kesmek adının her yerde geçeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin tırnaklarını kesmek büyük kazançlar sağlayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı kesmek hayırlı kararlar verileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan tırnağı kesmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments