Rüyada tırnağı kesmek

Rüyada tırnağı kesmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada tırnak kesmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada el tırnağını kesmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet eder.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına delalet eder.

Rüyada kirli tırnak kesmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin tırnaklarını kesmek iyi haberler alınacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada tırnaklarını kesmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnak kesmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments