Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, umutsuzluk yaşanacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada köpek tırnağı kesmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin tırnağını kesmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada el tırnağını kesmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine yorulur.

Rüyada ölen birinin tırnağını kesmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kırık tırnak kesmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kökünden tırnak kesmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments