Rüyada kedi zehirlemek

Rüyada kedi zehirlemek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına tabir olunur.

Rüyada kedi zehirlemek gördüyseniz:

  • Kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz.

Rüyada kedi zehirlemek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada insan zehirlemek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini zehirlediğini görmek sevdiklerini de koruyacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada köpeği zehirlemek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare zehirlediğini görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada hamam böceği zehirlemek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada fareyi zehirlemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan zehirlemek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments