Rüyada kendini sünnet olurken görmek

Rüyada kendini sünnet olurken görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada kendini sünnet olurken gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Rüyada eşini sünnet olurken görmek sıkıntılarından kurtulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini sünnet olurken görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini sünnet olurken görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işarettir.

Rüyada başkasını sünnet olurken görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini traş olurken görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet eder.

Rüyada eşini traş olurken görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments