Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek

Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu sünnet olurken gördüyseniz:

  • Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir.

Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini sünnet olurken görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize delalet etmektedir.

Rüyada birini sünnet olurken görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine inanılır.

Rüyada başkasını sünnet olurken görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, sorunlarını çözeceğine yorulur.

Rüyada eşini sünnet olurken görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada birini ameliyat olurken görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, güzel işler yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments