Rüyada başkasını sünnet olurken görmek

Rüyada başkasını sünnet olurken görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, birçok iş kapısının açılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını sünnet olurken gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı bir seviye yukarı taşıyabileceğiniz seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada eşini sünnet olurken görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu sünnet olurken görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada kendini sünnet olurken görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu sünnet olurken görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada başkasını sünnet olurken görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini sünnet olurken görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini traş olurken görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments