Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Yalnız kaldığınızda daha verimli çalıştığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının uzadığını görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulur.

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek ün sahibi birisi olunacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine işarettir.

Rüyada aynada saçının uzadığını görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments