Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bol kazanç elde edileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, maddi gücünün artacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, şansa tabir olunur.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, esenlik içinde olacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, söylediklerinin çıkacağına işarettir.

Rüyada birinin boyunun uzadığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments