Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, kavgaların biteceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının uzadığını görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının çok uzadığını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada saçı sakalı uzamak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saçlarının uzadığını görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments