Rüyada arkadaşının uzadığını görmek

Rüyada arkadaşının uzadığını görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının uzadığını gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakmakta fayda var.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek büyük başarılara imza atılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek huzur ve saadet bulacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının uzadığını görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kolunun uzadığını görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpik uzadığını görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments