Rüyada birinin saçının uzadığını görmek

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, büyük borçlara girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek önemli yerlere geleceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının saçlarının uzadığını görmek sürekli yerinde sayacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin saçının uzadığını görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçının uzadığını görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının uzadığını görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments