Rüyada kendini kavga ederken görmek

Rüyada kendini kavga ederken görmek heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, takdir edilen kişi olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kavga ederken gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Rüyada başka birini kavga ederken görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuzenini kavga ederken görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kavga ederken barışmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpekleri kavga ederken görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine yorulur.

Rüyada kavga ederken görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments