Rüyada kavga ederken görmek

Rüyada kavga ederken görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, üzüleceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kavga ederken gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Rüyada kendini kavga ederken görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kavga ederek ayrılmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarını kavga ederken görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, parasal durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına delalet eder.

Rüyada babayı kavga ederken görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Rüyada babanı kavga ederken görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kavga ederken görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments