Rüyada kocasını kavga ederken görmek

Rüyada kocasını kavga ederken görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına delalet eder.

Rüyada kocasını kavga ederken gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını dua ederken görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalettir.

Rüyada kendini kavga ederken görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kavga ederken taş atmak ibadetlerini de aksatmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek makamının sarsılmayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments