Rüyada kavga ederken barışmak

Rüyada kavga ederken barışmak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, hikmete kavuşacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kavga ederken barışmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizdeyse sizden kaynaklanan bir dalgalanma olabilir.

Rüyada kavga ederken barışmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına alamet eder.

Rüyada birilerini kavga ederken görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kavga ederken görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi kavga ederken görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments