Rüyada kıyameti hissetmek

Rüyada kıyameti hissetmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada kıyameti hissetmek gördüyseniz:

  • Mesleki konularda daha temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kıyameti hissetmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine delalettir.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet koparken namaz kılmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyametten kaçtığını görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, yolculuğa çıkmaya işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet suresi okumak bol kazançlı günler geçireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments