Rüyada kendini damda görmek

Rüyada kendini damda görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kendini damda gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Rüyada dam süpürmek dünya mallarının çoğalacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada damdan düşeni görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dam aktarmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dam tamir etmek dış ticarete atılacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damdan su aktığını görmek mali gücünü yitireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak dam görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments