Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek

Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, onları okula göndereceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalettir.

Rüyada annenin damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek allah katında günahlarının affolacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, evlatlarından hayır bulacağına yorulur.

Rüyada başka birinin damdan düştüğünü görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına yorulur.

Rüyada damdan düşeni görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin damdan düştüğünü görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments