Rüyada annesini kefenle görmek

Rüyada annesini kefenle görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesini kefenle gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada annesini kefenli görmek istediği projeleri yapamayacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemi kefenle görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada anneyi kefenli görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulur.

Rüyada annesini kefen içinde görmek kendine çeki düzen vereceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada annemi kefenli görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada anneni kefenli görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine delalettir.

Rüyada annesini kefenle görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi kefende görmek kem gözlere gelineceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments