Rüyada beyaz kefen görmek

Rüyada beyaz kefen görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, girilen yolda zarar edileceğine işarettir.

Rüyada beyaz kefen gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek iyi kısmetleri olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz kefen görmek müjdeli haberler alacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına delalettir.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hoşgörülü biri olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kefene sarılmak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendinin kefenlendiğini görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini kefende görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kefeni görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments