Rüyada beyaz kefene sarılmak

Rüyada beyaz kefene sarılmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, aklına giren şeytana uyacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada beyaz kefene sarılmak gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Rüyada beyaz kefene sarılmak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek aile içinde husumet gelişeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı adam görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalettir.

Rüyada kefene sarılı insan görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments