Rüyada kefenini hazırlamak

Rüyada kefenini hazırlamak onların mutlu haberlerini alacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kefenini hazırlamak gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Rüyada kefen hazırlamak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kefenini hazırlamak itibar edineceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulur.

Rüyada yiyecek hazırlamak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebek maması hazırlamak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada hediye paketi hazırlamak duygusallığın ön plana çıkacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada valiz hazırladığını görmek haneye bereket geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine işarettir.

Rüyada misafire kahvaltı hazırlamak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kahvaltı hazırladığını görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments