Rüyada kefen giymiş birini görmek

Rüyada kefen giymiş birini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada kefen giymiş birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada kefenli kadınlar görmek hoş olaylar yaşayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ölen birini kefenle görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet eder.

Rüyada kefeni açmak gelişim içine gireceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden kefen almak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birini kefende görmek hayata karşı cesaretleneceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek yeni iş kapılarının açılacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine işarettir.

Rüyada anneni kefenli görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kardeşini kefenli görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments