Rüyada kendi saçını kesmeyi görmek

Rüyada kendi saçını kesmeyi görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçını kesmeyi gördüyseniz:

  • Cana yakın, sempatik bir yapıdasınız.

Rüyada kendi saçını kesmeyi görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, terfi alacağına alamet eder.

Rüyada saç kesmeye çalışmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ana baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kesmeyi görmek başına türlü belalar geleceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada saç kesmemek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kesmeye çalışmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Rüyada kesmeşeker görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dana kesmeye çalışmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine tabir olunur.

Rüyada koyun kesmeye çalışmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments