Rüyada kesmeşeker görmek

Rüyada kesmeşeker görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazanç elde edeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, engellerin aşılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına alamet eder.

Rüyada kesmeşeker gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler üreterek yerinizi almak isteyen kişilerin önünü kesebilirsiniz.

Rüyada saç kesmemek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kesmeyen bıçak görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine rivayet eder.

Rüyada sakal kesmemek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kesmeşeker görmek aklına giren şeytana uyacağına, bol kazançlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada saç kesmeyi görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Rüyada bıçağın kesmediğini görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada koyun kesmeyi görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kendi saçını kesmeyi görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments