Rüyada saçını kesmeye çalışmak

Rüyada saçını kesmeye çalışmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını kesmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada saç kesmeye çalışmak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, her zaman sevgi göreceğine işarettir.

Rüyada saçını kesmeye çalışmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Rüyada dana kesmeye çalışmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada koyun kesmeye çalışmak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada adam kesmeye çalışmak acı veren kazalara, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçını kesmeyi görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada saç kesmemek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kesmeyi görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments