Rüyada saç kesmeyi görmek

Rüyada saç kesmeyi görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada saç kesmeyi gördüyseniz:

  • Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak veya istediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor.

Rüyada saç kesmeyi görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını kesmeye çalışmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kesmeye çalışmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, günahlarına tövbe edeceğine inanılır.

Rüyada saç kesmemek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Rüyada kendi saçını kesmeyi görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dana kesmeye çalışmak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun kesmeyi görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada adam kesmeye çalışmak kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments