Rüyada dana kesmeye çalışmak

Rüyada dana kesmeye çalışmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, yarınlarına umutla bakacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dana kesmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizle fark yaratabilirsiniz.

Rüyada dana kesmeye çalışmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kesmeye çalışmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada adam kesmeye çalışmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kesmeye çalışmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre tabir olunur.

Rüyada koyun kesmeye çalışmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kendi saçını kesmeyi görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada kesmeyen makas görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulur.

Rüyada koyun kesmeyi görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments