Rüyada birini merdivenden düşerken görmek

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, daha iyi yerlere geleceğine, önünü açacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada birini merdivenden düşerken gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlar veya sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işarettir.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek iş yeri sahibi olacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments