Rüyada kendi saçımı kestiğimi görmek

Rüyada kendi saçımı kestiğimi görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, fakirleşeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçımı kestiğimi gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ünlü birine saç kestirmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kuaför saç kestirmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işarettir.

Rüyada başkasının saç kestirdiğini görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kestirmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Rüyada saç kestireceğini görmek en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, zaman bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments