Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak çok sağlıklı olunacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, endişeli durumların son bulacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına inanılır.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda gergin durumlar oluşabilir veya işler iyice karmaşaya dönüşebilir.

Rüyada saçı kestirip boyatmak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saç kestirmek ve boyatmak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, hak yolundan ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirip sarıya boyatmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, önündeki engelleri aşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kestirip boyatmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada saç boyatmak kestirmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada saçını boyatıp kestirmek helal rızık yiyeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek ve sarıya boyatmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments