Rüyada başkasının saç kestirdiğini görmek

Rüyada başkasının saç kestirdiğini görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saç kestirdiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kestirmiş görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirdiği görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada kızının saçını kestirmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına inanılır.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek günahkar olacağı işlere gireceğine, saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kestirmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kestirmiş olmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada bicimsiz saç kestirmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments