Rüyada oğlunun saçını kestirmek

Rüyada oğlunun saçını kestirmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, dertlerin günden güne artacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Yetenekli kişilerle bir araya gelerek uyumlu bir takım çalışması ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalettir.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu kestiğini görmek umutlarının biteceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi saçının kestiğini görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları kısa kestirmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçlarını kestirdiğini görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Rüyada başkasını saçını kestirmiş görmek üzüleceğine, yıpranacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda oğlumun saçını nazar değmesin diye saçını kestirdim nazar değmesin diye