Rüyada otobüse geç kalmak

Rüyada otobüse geç kalmak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, küskünlük yaşanacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada otobüse geç kalmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada otobüse geç kalmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada otobüs kazası geçirmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada işe geç kalmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak illet hastalıklara tutulmayacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada geç kalmak yetişememek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada gideceği yere geç kalmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahkemeye geç kalmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalettir.

Rüyada sürekli geç kalmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments