Rüyada randevuya geç kalmak

Rüyada randevuya geç kalmak sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, moralinin düzeleceğine, yakında başlayacak aşk macerasına rivayet etmektedir.

Rüyada randevuya geç kalmak gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada randevuya geç kalmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada randevuya yetişememek sıkıntıların azalacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada hastaneden randevu almak çok büyük kazançlar elde edileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulur.

Rüyada randevu evine gitmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına işarettir.

Rüyada biriyle randevulaşmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına delalet etmektedir.

Rüyada randevuya gitmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet eder.

Rüyada randevuya gidememek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada randevuya gitmemek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments