Rüyada üvey kızını dövmek

Rüyada üvey kızını dövmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, hayatının da kolaylaşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok başarılı olacağına, rahat bir hayata adım atacağına işarettir.

Rüyada üvey kızını dövmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Rüyada üvey kızını dövmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada üvey anneyi dövmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada üvey anne dövmek bir sebeple işsiz kalınacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada üvey kızını görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine tabir olunur.

Rüyada üvey evladını görmek sağlığın da bozulacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üvey oğlunu görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada üvey anneanne görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada annenin üvey olduğunu görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments