Rüyada karnında ölmüş bebek görmek

Rüyada karnında ölmüş bebek görmek beğenilen işlere imza atacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yenileceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında ölmüş bebek gördüyseniz:

  • İş birliği yaptığınız kimseler, eşiniz ya da ortaklarınız fazla harcamalara yol açabilirler.

Rüyada karnında bebek ayağı görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada karnında bebek kımıldadığını görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada karnına bebek koymak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin karnında oynadığını görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işarettir.

Rüyada anne karnındaki bebeği görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının karnında bebek görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar üstünde bebek görmek sorunların çabucak halledileceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments