Rüyada bebeği karnında görmek

Rüyada bebeği karnında görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada bebeği karnında gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada karnında bebeğin ayağını görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnından bebek çıktığını görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, bilincin artacağına rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği düşürmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeği görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada anne karnındaki bebek görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments