Rüyada karnındaki bebeği sevmek

Rüyada karnındaki bebeği sevmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği sevmek gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmanız strese iyi gelebilir.

Rüyada anne karnındaki bebeği sevmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işaret eder.

Rüyada karnındaki bebeği sevmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet eder.

Rüyada hamile karnı sevmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hamile birinin karnını sevmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kar oynamak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada karnından bebek çıkarmak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, mevki edineceğine yorulur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments